A használt lépcsőlift is megbízható

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változatSend by emailSend by emailPDF változatPDF változat

Foglalkozásunk a használt lépcsőlift telepítés, hogy megkönnyítsük a mozgásukban korlátozott ember életét. Így nem kell elköltözniük otthonaikból, mert széklift beépítéssel a szintkülönbségek áthidalhatók.
Angliai gyártótól szerezzük be a lépcsőliftet, mely bármilyen típusú lépcsőhöz illeszthető. Akkumulátorral rendelkezik, ezért áramszünet esetén is biztonságosan használható. Egyedi kárpitozású, ezért bármilyen otthonba beilleszthető. Megtalálható kültéri és beltéri kivitelben is, hogy ingatlana minden szegletét be tudja járni.
Használt lépcsőliftekkel dolgozunk, ennek ellenére ugyanolyan megbízható, mintha újonnan lenne beszerezve. A különbség csak az árán érződik. A székliftek megkímélt állapotúak. Raktárból szerezzük be ezeket, melyek széles választékban elérhetők.
A lépcsőliftek egy sínen közlekednek, melynek pályája lehet egyenes, vagy kanyarodó. Önnek bármely típusú lépcsője van, biztosan találunk hozzá illeszkedő székliftet.
A székliftek felmérését és beszerelését az ország egész területén vállaljuk. A lépcsőliftek beszerelésére garanciát vállalunk. Gyors, pontos munkavégzést biztosítunk az Ön kényelmének érdekében. Ha gondot okoznak az épülten belüli, vagy kívüli szintkülönbségek, hívjon minket bizalommal!
Akadálymentesítési támogatás elérhető, részletek honlapunkon.

Share this
Még nem értékelték

Előrébb akar kerülni? Erősítse linkjeit!

Helyezze el el a lenti kódot weboldalában, amellyel úgy Erősítse a weboldalára mutató linkeket linkkatalógusunkból, linktárunkból!erősítheti weboldalára mutató linkeket, hogy közben a mi linktatalógusunkat és linktárunkat is erősíti!

Köszönjük!

Linkek száma a linkkatalógusunkban, linktárunkban: 2001 db.
Oldalak száma a Facebook rajongói oldal linktárunkban: 65 db.
Link kategóriák száma a webkatalógusunkban: 53 db.
Elfogadásra váró linkek száma a linktárban, linkkatalógusban: 0 db.

:: Pranczék webdesign

Könyvelés, adótanácsadás, könyvelő iroda, webdesign
Hostess ügynökség, modellügynökség, hostessek, modellek
Olcsó portfólió fotózás, portfólió fotózás árak, portfólió fotós
linktár, linkkatalógus, üzleti linktár