Immunerősítő C-vitamin kúra

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /web/pranczek/smbwebdesign.eu/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változatSend by emailSend by emailPDF változatPDF változat

A C-vitamin vízben oldódó, a szervezet által nem tárolt tápanyag. A legtöbben étrendkiegészítőként, kapszula, por vagy csepp formájában fogyasztják, hiszen a zöldségekből és gyümölcsökből több kilót kellene elfogyasztani ahhoz, hogy kellő mennyiségben pótolni tudjuk. A C-vitamin immunerősítő és antioxidáns is, azaz a kórokozókkal és a szabadgyökökkel szembe is képes védelmet nyújtani. Az öregedés látható jeleit antioxidáns és kollagén termelődést fokozó hatásával is képes csökkenteni. Jót tesz a hajnak és a körmöknek, közérzet javító hatása miatt pedig a C-vitamin cseppek szedése depresszió esetén is ajánlott.

Share this
Még nem értékelték

Előrébb akar kerülni? Erősítse linkjeit!

Helyezze el el a lenti kódot weboldalában, amellyel úgy Erősítse a weboldalára mutató linkeket linkkatalógusunkból, linktárunkból!erősítheti weboldalára mutató linkeket, hogy közben a mi linktatalógusunkat és linktárunkat is erősíti!

Köszönjük!

Linkek száma a linkkatalógusunkban, linktárunkban: 2042 db.
Oldalak száma a Facebook rajongói oldal linktárunkban: 67 db.
Link kategóriák száma a webkatalógusunkban: 53 db.
Elfogadásra váró linkek száma a linktárban, linkkatalógusban: 0 db.

:: Pranczék webdesign

Könyvelés, adótanácsadás, könyvelő iroda, webdesign
Hostess ügynökség, modellügynökség, hostessek, modellek
Olcsó portfólió fotózás, portfólió fotózás árak, portfólió fotós
linktár, linkkatalógus, üzleti linktár