A vírusos agyhártyagyulladás tünetei

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /web/pranczek/smbwebdesign.eu/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
Versione stampabileVersione stampabileSend by emailSend by emailVersione PDFVersione PDF

A fertőző agyhártyagyulladás tünetei lehetnek a nagyon magas láz, az intenzív fejfájás, a fényérzékenység, a bőr bevérzései, de jelentkezhet zavartság, álmossság is. A bakteriális és vírusos eredetű agyhártya gyulladás tünetei általában azonosak, de a bakteriális agyhártyagyulladás mindig kockázatosabb, Magyarországon a csecsemőknél és a gyerekeknél ez fordul elő legtöbbször. Az agyhártyagyulladás ellen gyógymódok vannak, melyek mindig az előidéző kórokozó típusától függnek. Mivel a tünetek gyorsan súlyosbodnak, a tünetek jelentkezésekor rögtön keressük fel a doktort! Fertőző agyhártyagyulladás esetén hét napot kell általában kórházban lenni

Share this
Nessun voto finora

Előrébb akar kerülni? Erősítse linkjeit!

Helyezze el el a lenti kódot weboldalában, amellyel úgy Erősítse a weboldalára mutató linkeket linkkatalógusunkból, linktárunkból!erősítheti weboldalára mutató linkeket, hogy közben a mi linktatalógusunkat és linktárunkat is erősíti!

Gracie mille!

Number of links in our link directory: 3 ps.
Numero di link directory nella nostra pagina Facebook: 0 ps.
Numero Link Categorie nel nostro catalogo di web: 39 ps.
Numero di collegamenti sono in attesa di accogliere nella nostra directory collegamento: 0 ps.

:: Pranczék webdesign

Könyvelés, adótanácsadás, könyvelő iroda, webdesign
Hostess ügynökség, modellügynökség, hostessek, modellek
Olcsó portfólió fotózás, portfólió fotózás árak, portfólió fotós
linktár, linkkatalógus, üzleti linktár