Sample Central - az ingyenes tesztvásárlás Mekkája végre Budapesten!

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /web/pranczek/smbwebdesign.eu/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változatSend by emailSend by emailPDF változatPDF változat

Budapest, 2011. július 28. - A Király utcában nyílik Magyarország, és egyben Európa első valódi ingyenes tesztáruháza, mely egy teljesen új koncepciót hoz hazánkba. Távol-Kelet és Dél-Amerika után, Dubai-t is megelőzve Budapesten találkozhat a szakma és a nagyközönség ezzel az izgalmas, új üzleti modellel. Budapest tehát az új koncepció kiindulópontja, Magyarország teszteli az európai piacot.

A modell célja kettős: egyrészt lehetővé teszi a fogyasztók számára a termékek vásárlás előtti kipróbálását, megismerését, és mindezt INGYEN; másrészt a Sample Central segíti a termékfejlesztőket, tervezőket és a gyártókat abban, hogy azonnali visszajelzést kapjanak a fogyasztóktól, hogy olyan termékeket készíthessenek és forgalmazhassanak, amikre van igény, és amelyek valódi értéket képviselnek a piacon.

Mindenki ismeri a klasszikus termékminták világát: ingyen mini termékek magazinokhoz csomagolva, termékkóstoltatások, in-hall tesztek, stb. A márkák számra mindig is az volt a probléma, hogy nem igazán mérhető a módszer hatásfoka. Semmi nem garantálja, hogy a termékeket megfelelő helyen és időben fogyasztja el a célcsoport. Erre nyújt egy jóval kifinomultabb megoldást a Sample Central.

Hogyan működik a Sample Central?

A Gozsdu Udvarban kora ősszel nyílik a Sample Central közel 500 nm-es üzlete, ahol a legkülönbözőbb termékek (kozmetikumok, kozmetikai és háztartási cikkek, csomagolt élelmiszerek, italok, műszaki cikkek, kütyük), és szolgáltatások lesznek elérhetők csak klubtagok számára. A klubtagok online regisztrálhatnak, majd szintén online előre befoglalt időszakban ellátogathatnak az üzletbe, és alkalmanként 5 különböző terméket vihetnek magukkal haza kipróbálásra, - valamint korlátlanul kipróbálhatják a helyben kiállított technikai innovációkat, szolgáltatásokat - mindezt teljesen INGYEN. A választék kéthetente megújul, ciklusonként kb. 40 termék és szolgáltatás mutatkozik be.

A vásárló végre valós helyen és időben próbálhatja ki, és használhatja a kiválasztott termékeket. A tesztelés után következik a fizetség: a véleménynyilvánítás egy rövid, online kérdőív kitöltésével.

A fogyasztók azon túl, hogy ingyen juthatnak számtalan új termékhez, szolgáltatáshoz, a gyártók döntéshozói folyamatának, a termékfejlesztések részévé válhatnak. Ezen piaci szereplők egy innovatív koncepció részeként kivételesen pozitív környezetbe ágyazva mutatkozhatnak be, és releváns információhoz jutnak a produktumukról. Az egymásba érő akciók, kuponok, vásárlási napok és fogyasztói klubok korában ez egy magasabb szint a fogyasztók megszólításában.

További tudnivalók a Sample Central budapesti üzletéről.

A Sample Central-ról

A Sample Central egy az egész világra kiterjedő franchise hálózat, aminek az ötlete Ausztráliából származik, és első üzlete Tokióban nyílt meg 2007-ben. A koncepció alapja a „tryvertising” szóból ered (try - kipróbálni, advertising - reklámozni), ami gyakorlatban annyit tesz, hogy a fogyasztók a vásárlás előtt kipróbálhatják, használhatják az adott termékeket, tesztelhetik azokat. Az ötéves siker után a Sample Central üzlete augusztus végén - Európában először - Magyarországon nyílik, a Sample Central / Sample World Zrt. által.

A Sample World Zrt.-ről

2010-ben jött létre a 6 fős befektetői csoport, kifejezetten a Sample Central projekt életre hívásának céljával. Bővebb információkért kérem, látogasson el a www.samplecentral.hu weboldalra.

Előregisztráció és Sample Central tagság

Regisztrálj és tapasztald meg a Sample Central nyújtotta forradalmian új fogyasztói élményt – az ingyenesen kipróbálható és elvihető termékek világát!

Regisztrációs díj: 1490 Ft

Éves tagsági díj: 4990 Ft

Regisztrálj elő a Sample Central klubtagságunkra, hogy ingyenes Sample Central tesztvásárló lehess!

 

Szeretné, ha az Ön termékei is elérhetőek lennének a sample Central áruházban?

Vegye fel velünk a kapcsolatot a Sample Central weboldalán!

Sample Central bemutató

Sample Central Bemutató a Sample Central weboldalán.
Share this
Az Ön szavazata: Nincs
Átlag: 5 (6 szavazat)

Előrébb akar kerülni? Erősítse linkjeit!

Helyezze el el a lenti kódot weboldalában, amellyel úgy Erősítse a weboldalára mutató linkeket linkkatalógusunkból, linktárunkból!erősítheti weboldalára mutató linkeket, hogy közben a mi linktatalógusunkat és linktárunkat is erősíti!

Köszönjük!

Linkek száma a linkkatalógusunkban, linktárunkban: 2045 db.
Oldalak száma a Facebook rajongói oldal linktárunkban: 67 db.
Link kategóriák száma a webkatalógusunkban: 53 db.
Elfogadásra váró linkek száma a linktárban, linkkatalógusban: 0 db.

:: Pranczék webdesign

Könyvelés, adótanácsadás, könyvelő iroda, webdesign
Hostess ügynökség, modellügynökség, hostessek, modellek
Olcsó portfólió fotózás, portfólió fotózás árak, portfólió fotós
linktár, linkkatalógus, üzleti linktár