A vírusos agyhártyagyulladás tünetei

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /web/pranczek/smbwebdesign.eu/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változatSend by emailSend by emailPDF változatPDF változat

A fertőző agyhártyagyulladás tünetei lehetnek a nagyon magas láz, az intenzív fejfájás, a fényérzékenység, a bőr bevérzései, de jelentkezhet zavartság, álmossság is. A bakteriális és vírusos eredetű agyhártya gyulladás tünetei általában azonosak, de a bakteriális agyhártyagyulladás mindig kockázatosabb, Magyarországon a csecsemőknél és a gyerekeknél ez fordul elő legtöbbször. Az agyhártyagyulladás ellen gyógymódok vannak, melyek mindig az előidéző kórokozó típusától függnek. Mivel a tünetek gyorsan súlyosbodnak, a tünetek jelentkezésekor rögtön keressük fel a doktort! Fertőző agyhártyagyulladás esetén hét napot kell általában kórházban lenni

Share this
Még nem értékelték

Előrébb akar kerülni? Erősítse linkjeit!

Helyezze el el a lenti kódot weboldalában, amellyel úgy Erősítse a weboldalára mutató linkeket linkkatalógusunkból, linktárunkból!erősítheti weboldalára mutató linkeket, hogy közben a mi linktatalógusunkat és linktárunkat is erősíti!

Köszönjük!

Linkek száma a linkkatalógusunkban, linktárunkban: 2044 db.
Oldalak száma a Facebook rajongói oldal linktárunkban: 67 db.
Link kategóriák száma a webkatalógusunkban: 53 db.
Elfogadásra váró linkek száma a linktárban, linkkatalógusban: 0 db.

:: Pranczék webdesign

Könyvelés, adótanácsadás, könyvelő iroda, webdesign
Hostess ügynökség, modellügynökség, hostessek, modellek
Olcsó portfólió fotózás, portfólió fotózás árak, portfólió fotós
linktár, linkkatalógus, üzleti linktár