Webdesign

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /web/pranczek/smbwebdesign.eu/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változatSend by emailSend by emailPDF változatPDF változat

Célunk

Az interneten történő igényes és megfizethető megjelenés biztosítása kis és középvállalati ügyfeleink számára. Általunk készített oldalaink nem csak jól néznek ki, hanem napi 24 órában működő pénzkereső gépként is funkcionálnak!

Kínálatunk

Ügyfeleink minden igényét kielégíteni képes korszerű és egyedi tartalom kezelővel (CMS) ellátott, keresőoptimalizált weboldalakat készítünk! A weboldal elkészítése mellett linkmarketing, Adwords és social média kampányok lebonyolítását is vállaljuk.

A weblapok tervezésénél nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az elkészült oldal információ orientált, termelékeny, átlátható és könnyen használható legyen.

Az oldalak készítésénél mindig betartjuk a W3Cszervezet vonatkozó irányelveit.
Mi figyelünk a fogyatékkal élőkre, ezért oldalaink tervezésénél szem előtt tartjuk a W3C konzorcium Web Content Accessibility Guidelines 1.0 irányelveit is.

Milyen a jó weboldal?

A jó weboldal bevételt termel!

Ügyfeleink számára olyan oldalakat tervezünk, amelyek képesek önállóan is bevételt termelni Önnek kvázi egy automatikus értékesítési csatornaként a nap 24 órájában.
Az értékesítési folyamatok automatizálása kezdődhet egy webes űrlappal amely kitöltésére automatikusan válaszol a rendszer. Ezzel a megoldással automatikusan küldhetünk
ajánlatokat értesítéseket stb. Igényeinek megfelelően akár komplex webáruházat is kialakítunk, ahol ügyfelei bankkártyával fizethetnek!
Fejlesztőcsapatunknak köszönhetően bármilyen egyedi elképzelést is képesek vagyunk gyorsan és költséghatékonyan megvalósítani.
Kérje egyedi ajánlatunkat!

A weboldal sok látogatóval rendelkezik!

Weboldalaink tervezésénél lényeges szempontnak tartjuk, hogy az elkészült oldal minél több releváns látogatóval rendelkezzen.
Linképítési kampányainknál próbálunk a szakmai oldalakra és tematikus linkkatalógusokra szorítkozni, így valóban értékes linkekkel látjuk el weboldalát, amely a
látogatottsági statisztikákban és konverziókban is látszódni fog!
Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk keresőoptimalizálás (SEO) terén, amely garanciát jelent Önnek arra, hogy valóban képesek vagyunk elérni azokat az eredményeket,
amelyekre Önnek szüksége van!

Professzionális webes jelenléttel Ön képes lehet tervezni bewételeit és kiadásait.
Amennyiben korrekt statisztikákkal rendelkezik weboldaláról úgy Ön pontosan tudja, mik azok a témák amelyek érdeklik látogatóit és melyek azok amelyek vásárlásra ösztönöznek.
Kattintás alapú marketing kampányainkkal meg tervezheti látogatóinak számát ezzel együtt pedig bevételeit is!

A jó weboldal könnyen fejleszthető!

Webes megoldásaink alapját a Drupal CMS rendszer adja, amely garanciát jelent Önnek arra, hogy elképzeléseit rövid határidőkkel és költséghatékonyan tudjuk megvalósítani.
A nyílt forráskódú üzleti modellnek hála pedig folyamatosan jobbá és jobbá válik weboldala!
Ha esetleg elégedetlen lenne szolgáltatásainkkal akkor pedig a szabványokat tiszteletben tartó kialakításnak köszönhetően könnyedén céget válthat.

A jó weboldal jól néz ki és ergonómikus!

Weboldala megjelenését és az Ön arculatának megtervezését profi grafikus csapatunk végzi. Ők nagy gyakorlattal rendelkeznek abban, hogy elegáns az ügyfeleit megnyerő
arculatot kapjon a cége! Webfejlesztőink figyelnek arra, hogy a tetszetős megjelenés ne menjen a használhatóság rovására. Fontos, hogy a weboldalán található információk könnyen és
gyorsan elérhetőek legyenek!

A jó webes partner mindenre gondol!

Sok éves tapasztalatunk révén tudjuk mik azok a buktatók amelyekre Önnek figyelnie kell. Pontosan tudjuk, hogy Ön nem akar plusz gondot abból, hogy weboldala
Nem akar időt pazarolni még akkor sem, ha nyilvánvalóan megéri foglalkozni az internetes hirdetéseivel!

Share this

Előrébb akar kerülni? Erősítse linkjeit!

Helyezze el el a lenti kódot weboldalában, amellyel úgy Erősítse a weboldalára mutató linkeket linkkatalógusunkból, linktárunkból!erősítheti weboldalára mutató linkeket, hogy közben a mi linktatalógusunkat és linktárunkat is erősíti!

Köszönjük!

Linkek száma a linkkatalógusunkban, linktárunkban: 2044 db.
Oldalak száma a Facebook rajongói oldal linktárunkban: 67 db.
Link kategóriák száma a webkatalógusunkban: 53 db.
Elfogadásra váró linkek száma a linktárban, linkkatalógusban: 0 db.

:: Pranczék webdesign

Könyvelés, adótanácsadás, könyvelő iroda, webdesign
Hostess ügynökség, modellügynökség, hostessek, modellek
Olcsó portfólió fotózás, portfólió fotózás árak, portfólió fotós
linktár, linkkatalógus, üzleti linktár