MASTERKOOL hűtés, párásítás

Versione stampabileVersione stampabileSend by emailSend by emailVersione PDFVersione PDF

Cégünk több mint 10 évvel ezelőtt kezdte el működését, elsőként Magyarországon, Kelet illetve Nyugat-Európában, és kivívta magának a mai napig tartó vezető pozíciót ebben az iparágban.
Az európai elosztóbázisunk itt található Magyarországon, Gödöllőn. A MASTERKOOL Nemzetközi Társaságot lelkes és elhivatott emberekből álló csoport alapította. A társaság gyorsan fejlődik és a kültéri klíma iparban egyre sikeresebbé válik.
Határozott céllal, őszinteséggel és megfelelő vezetőséggel a Társaság szerte a világon változatos üzleti megoldásokkal igyekszik kielégíteni a vásárlók igényeit. Magyarországon és Európa más országaiban is standard árakon értékesítünk.
A cég jelenlegi tervei közt szerepel az üzlet fejlesztése és kibővítése annak érdekében, hogy megtartsa az iparban a vezető szerepét. Arra köteleztük el magunkat, hogy a magasabb fokú termékminőség, a pontos kézbesítés és a kiváló szolgáltatás által kivívjuk a vásárlók elégedettségét.
Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlókörünk folyamatosan bővül.
A Magyarországon egyre inkább közkedvelt beltéri és kültéri hűtéstechnika termékek, hűtő, párásító, ködösítő berendezések értékesítése.
1 év garancia!
Kültéri hűtés és párásítás technikai megoldásaink: teraszhűtés, ködhűtés, istállóhűtés, kerthelyiség párásítása, rendezvényhűtés, párakapu, frissítő pont kiépítés, légnedvesítés, pormegkötés, rovarirtás, szag emisszió csökkentés, szmog csökkentés
Beltéri hűtés és párásítás technikai megoldásaink: evaporatív hűtés, klímaelőhűtés, ipari párásítás, páratartalom szabályozás, csarnokhűtés, üvegház párásítás, gyümölcsstand párásítás
SZAKTANÁCSADÁS
A megfelelő rendszer kiválasztásában szaktanácsadással segítjük ügyfeleinket a legjobb döntés meghozatalában.
Egyedi megoldások, személyre szabott kivitelezés.
SZERVIZELÉS
Partnereink részére műszaki ellenőrzést, karbantartást, hibaelhárítást végzünk.
24 órás szervíz szolgálat.
BÉRBEADÁS
Bérleti lehetőséget ajánlunk rendezvények, egyéb események lebonyolításához vagy szezonális jellegű felhasználáshoz. Pl. mobil klímabérlés, ventilátorbérlés, párásító bérlés, hűtésbérlés.

Share this
Nessun voto finora

Előrébb akar kerülni? Erősítse linkjeit!

Helyezze el el a lenti kódot weboldalában, amellyel úgy Erősítse a weboldalára mutató linkeket linkkatalógusunkból, linktárunkból!erősítheti weboldalára mutató linkeket, hogy közben a mi linktatalógusunkat és linktárunkat is erősíti!

Gracie mille!

Number of links in our link directory: 3 ps.
Numero di link directory nella nostra pagina Facebook: 0 ps.
Numero Link Categorie nel nostro catalogo di web: 39 ps.
Numero di collegamenti sono in attesa di accogliere nella nostra directory collegamento: 0 ps.

:: Pranczék webdesign

Könyvelés, adótanácsadás, könyvelő iroda, webdesign
Hostess ügynökség, modellügynökség, hostessek, modellek
Olcsó portfólió fotózás, portfólió fotózás árak, portfólió fotós
linktár, linkkatalógus, üzleti linktár