A használt lépcsőlift is megbízható

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /web/pranczek/smbwebdesign.eu/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
Printer-friendly versionPrinter-friendly versionSend by emailSend by emailPDF versionPDF version

Foglalkozásunk a használt lépcsőlift telepítés, hogy megkönnyítsük a mozgásukban korlátozott ember életét. Így nem kell elköltözniük otthonaikból, mert széklift beépítéssel a szintkülönbségek áthidalhatók.
Angliai gyártótól szerezzük be a lépcsőliftet, mely bármilyen típusú lépcsőhöz illeszthető. Akkumulátorral rendelkezik, ezért áramszünet esetén is biztonságosan használható. Egyedi kárpitozású, ezért bármilyen otthonba beilleszthető. Megtalálható kültéri és beltéri kivitelben is, hogy ingatlana minden szegletét be tudja járni.
Használt lépcsőliftekkel dolgozunk, ennek ellenére ugyanolyan megbízható, mintha újonnan lenne beszerezve. A különbség csak az árán érződik. A székliftek megkímélt állapotúak. Raktárból szerezzük be ezeket, melyek széles választékban elérhetők.
A lépcsőliftek egy sínen közlekednek, melynek pályája lehet egyenes, vagy kanyarodó. Önnek bármely típusú lépcsője van, biztosan találunk hozzá illeszkedő székliftet.
A székliftek felmérését és beszerelését az ország egész területén vállaljuk. A lépcsőliftek beszerelésére garanciát vállalunk. Gyors, pontos munkavégzést biztosítunk az Ön kényelmének érdekében. Ha gondot okoznak az épülten belüli, vagy kívüli szintkülönbségek, hívjon minket bizalommal!
Akadálymentesítési támogatás elérhető, részletek honlapunkon.

Share this
No votes yet

Előrébb akar kerülni? Erősítse linkjeit!

Helyezze el el a lenti kódot weboldalában, amellyel úgy Erősítse a weboldalára mutató linkeket linkkatalógusunkból, linktárunkból!erősítheti weboldalára mutató linkeket, hogy közben a mi linktatalógusunkat és linktárunkat is erősíti!

Thank you very much!

Number of links in our link directory: 353 pc.
Number of links in our Facebook page directory: 3 pc.
Number of link categories in our web directory: 51 pc.
Number of links are waiting for accept in our link directory: 0 pc.

:: Pranczék webdesign

Könyvelés, adótanácsadás, könyvelő iroda, webdesign
Hostess ügynökség, modellügynökség, hostessek, modellek
Olcsó portfólió fotózás, portfólió fotózás árak, portfólió fotós
linktár, linkkatalógus, üzleti linktár